Aktywne Wpisy

Volantie +7
Smutne to troche. Oczywiscie na podstawie jednego posta i komentarza nie mozna nic tak naprawde wywnioskować.
Ale pamietam jak na tagu #programowanie debile pisali, że lepiej być stolarzem, robić w drewnie bo tam mają zamówień na następne 100 lat.
No a jak widać, mniej mieszkan ludzie kupuja, koszta zycia rosną, to i ludzie rezygnują z jakichś uslug itp
#meble #nieruchomosci #programista15k #pracait
Ale pamietam jak na tagu #programowanie debile pisali, że lepiej być stolarzem, robić w drewnie bo tam mają zamówień na następne 100 lat.
No a jak widać, mniej mieszkan ludzie kupuja, koszta zycia rosną, to i ludzie rezygnują z jakichś uslug itp
#meble #nieruchomosci #programista15k #pracait
źródło: temp_file3104814482735643308
Pobierz

Brawo!
@Kasahara: wybacz, ale ciężko mi w to uwierzyć. 2kg mięśni miesięcznie. Kto to łyknie? Ok, ok, zmiana chwytu, westside i te sprawy, jechanie na maksa do
Przeczytaj wpis.
I przecież LBM to miesień z wodą i tak się naukowo to mierzy, bo większość mięsnia to woda
źródło: comment_wpuykyd1mCaGs13tvW711xCx2lKGrIJl.jpg
Pobierz@Kasahara: ok, mam info. Historia jak z zeszłego roku, wtedy sesja nie wyszła, bo był kiepski fotograf, teraz forma niesatysfakcjonująca. Nie chcę podkopywać autorytetu i tego co robisz, ale jest to dla mnie wszystko coraz mniej spójne i wiarygodne.
Ale to przecież cały rok, z czego 4.5 plusu, czyli 12 msc. Na minusie kalorycznym nadal progresowałem objętością
Nie ma czegoś takiego jak "czysty mięsień", jeśłi ktoś Ci tak pisze, to wprowadza Cię w błąd na poziomie terminologii, jakby to miała zmierzyć BIA albo DEXA skan? Wyciąć komuś mięsień i odparować
Kozak, pamiętaj, że z brodą Ci lepiej niż jak jesteś do zera wygolony ( ͡º ͜ʖ͡º)
- mięsień
- tłuszcz
- masa
@Kasahara:
Jeszcze spytam o to, generalnie ten system od zwykłego 5/3/1 różni się tym, że ten cięższy tydzień jest na początku, najlżejszy w środku i "maksy" na końcu, ale dodajemy też do tego FSL, Jokery i akcesoria?