Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

+/- dołożonego 10-12 kg mięśnia

Zbudowałem ponad 10 kg mięśni w jedynie 4.5 msc

31 lat.

@Kasahara: wybacz, ale ciężko mi w to uwierzyć. 2kg mięśni miesięcznie. Kto to łyknie? Ok, ok, zmiana chwytu, westside i te sprawy, jechanie na maksa do
  • Odpowiedz
@kfjatooshek: mam zapis wagi z 2 lat prawie codziennie się ważyłem. To wystarczające? (Dodatkowo to fitbit - wiec automatycznie idzie do telefonu). Jak mam to inaczej udowodnić? Taki dowód to mało?

Do końca redu zdaje się jeszcze tydzień, 12.08 masz mieć sesję?

Przeczytaj wpis.
  • Odpowiedz
@picasssss1: według Ciebie to na fotkach z tego roku mam 5 kg tłuszczu więcej?
I przecież LBM to miesień z wodą i tak się naukowo to mierzy, bo większość mięsnia to woda
  • Odpowiedz
i postanowiłem, że odwołam tymczasowo sesję zdjęciową

@Kasahara: ok, mam info. Historia jak z zeszłego roku, wtedy sesja nie wyszła, bo był kiepski fotograf, teraz forma niesatysfakcjonująca. Nie chcę podkopywać autorytetu i tego co robisz, ale jest to dla mnie wszystko coraz mniej spójne i wiarygodne.
  • Odpowiedz
@picasssss1:

Ale to przecież cały rok, z czego 4.5 plusu, czyli 12 msc. Na minusie kalorycznym nadal progresowałem objętością
Nie ma czegoś takiego jak "czysty mięsień", jeśłi ktoś Ci tak pisze, to wprowadza Cię w błąd na poziomie terminologii, jakby to miała zmierzyć BIA albo DEXA skan? Wyciąć komuś mięsień i odparować
  • Odpowiedz
Był to system 3/5/1.

@Kasahara:

Jeszcze spytam o to, generalnie ten system od zwykłego 5/3/1 różni się tym, że ten cięższy tydzień jest na początku, najlżejszy w środku i "maksy" na końcu, ale dodajemy też do tego FSL, Jokery i akcesoria?
  • Odpowiedz
@Kasahara: Myslisz, ze te 3g bialka w stosunku do 2g na kg masy ciala faktycznie cos pomoglo czy to tylko tak na wszelki wypadek dla spokoju psychicznego bo zawsze to lepiej za duzo niz za malo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz