Aktywne Wpisy

motorbreath87 +62
#skany #staregry #gry
Wrzuciłem na archive ten numer ksg ( ͡° ͜ʖ ͡°) wołam @Michalski06 i @Panjanpan
Może w końcu uda się dokończyć skanowanie brakujących roczników Clicka i brakujących poradników z pierwszych numerów - nowy skaner i Internet = powinno iść sprawniej ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://archive.org/details/084_20230202
Wrzuciłem na archive ten numer ksg ( ͡° ͜ʖ ͡°) wołam @Michalski06 i @Panjanpan
Może w końcu uda się dokończyć skanowanie brakujących roczników Clicka i brakujących poradników z pierwszych numerów - nowy skaner i Internet = powinno iść sprawniej ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://archive.org/details/084_20230202

montezuma71 +20
To jest chyba najbardziej wstydliwy post w moim życiu.
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na
Hej Mirki, chciałbym prosić was o pomoc. W życiu nie brałem nic za darmo, ale moja sytuacja jest obecnie beznadziejna. Mam 18 lat, tydzień temu wyprowadziłem się z patologicznego domu, gdzie moja matka i brat znęcali się nade mną. Całe życie musiałem mieszkać z alkoholikami, którzy skrzętnie niszczyli mi życie, ale ostatnia sytuacja przerosła wszystko - matka zniszczyła mi komputer bo wylałem na

Lokiec golfisty jak sobie z tym radzic?
Najwiekszy problem mam z wyciskaniem poniewaz sztanga lezy oparta na dłoni, wyginajac jakby palce.
Nie ustawie inaczej bo niestety mialem zerwane sciegna plus zwichniecie obu nadgarstkow
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
Dużo czytałem, że pomaga TB500 + BPC 157.
@pokey +1 :)
Dołóż póki co automasaż zginaczy ręki i ich rozciąganie
@PWRXerXes: zapomniałem o rozciąganiu, a muszę przyznać, że jak tego nie lubię, to dało się dostrzec zmniejszenie dolegliwości.
3 tygodnie przerwy mam i mnie nosi już:/
@PWRXerXes: nie jestem specjalistą, ale moim zdaniem samą przerwą tego nie wyleczysz. Terapia manualna to absolutna podstawa. Gdy pierwszy raz zmagałem się z tymi dolegliwościami, to (licząc od momentu pierwszej wizyty u ogarniętego fizjo) trwało to jakieś 3 miesiące, ale zaznaczam, że miałem duże obawy co do powrotu na siłownie a fizjoterapeuta mnie nawet namawiał.
Teraz,
Fizjo namawial Cie na siłownię?;D
@PWRXerXes: Należy zacząć od tego, że łokieć golfisty to nie kontuzja sama w sobie, tylko zbiór przypadłości koncentrujących się w okolicach nadkłykcia przyśrodkowego łokcia. U mnie powodem dolegliwości była tendinopatia zginaczy nadgarstka i mogę powiedzieć jak mnie leczono. Terapia opierała się na uciskaniu, igłowaniu miejsca dolegliwości, rozciąganiu i wzmacnianiu antagonistów.
Fizjoterapeuta szukał przyczyn tych patologii, ale to już opowieść na osobną dyskusję.
Przy jakich ćwiczeniach miales największy ból?
To się tak wydaje, USG daje dopiero diagnozę a cała rehabilitacja jest żmudna.
Otwieranie słoika, serio ;). A jeśli chodzi o siłownie to podciąganie podchwytem i uginanie na modlitewniku. Ogólnie większość ruchów pull.
Podciagac sie moge
Uginac biceps nie
A slyszalem ze MC powinno sprawiać bol, tymczasem jest luz.
Boli tu gdzie pokazuja na filmach.
Sadzilem na początku ze cos naderwalem i samo przejdzie a tu mija 2 miesiac i jak bylo tak jest.
Próbowałem jakies banki stawiać zeby wiecej krwi