Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +172
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

josedra52 +121
Zima jest, ludziom głupie pomysły przychodzą do głowy więc warto przypomnieć.
19 stycznia, w ramach prawosławnych obchodów święta Objawienia Pańskiego, Anna Uskova chciała obmyć się w rzece. Towarzyszyli jej mąż oraz dwójka dzieci, a także przyjaciel rodziny. Na przerażającym nagraniu, jakie obiegło internet, widać moment, gdy kobieta ubrana w strój kąpielowy wykonuje znak krzyża, po czym zatyka nos, wskakuje do lodowatej wody i ślad po niej ginie. W tle słychać rozdzierające krzyki

Kurier zadzwonił już jadąc gdzieś indziej (!) że paczka leży zostawiona pod domem (!), z duszą na ramieniu lecę i... otwarty karton na oścież. I raczej nie winię tu #dhl, po taśmie i etykiecie widać że wieko było ledwo, ledwo "złapane" słabym lepcem, a cieniutki i miękki karton wysokością dostosowany do GIGANTYCZNEGO (serio, nie spodziewałem się) pudła z 75810 (Stranger Things:Upside down), szerokością i głębokością już nie... Obok latał luzem malutki przy nim 10265 (Ford Mustang).
Stranger Things ma naruszone plomby (widać że były odklejane, kurz pod nimi i ślad że oryginalnie były w innym miejscu, Mustang wgnieciony w połowie pudełka...
Aż się boję za kilka dni odbierać inną paczkę od nich, bo w tamtej będzie kilka "nieco" droższych zestawów... :/
Pytanie co teraz, obfotografowałem, kurier rzekomo ma jutro wrócić spisać protokół, ale moim zdaniem ewidentnie widać masakrycznie źle spakowanie paczki. Reklamować o razu u sprzedawcy, czy najpierw przewoźnik?
@roll_nick: Oddzwoniłbym potem, że jej nie ma. I zapytał kto podpisał odbiór.
źródło: comment_1590502991IQhM5Z110KPcCM4I7UnkGv.jpg
Pobierz@dobrzecisiewydaje: w sensie rośnie drugi Empik?
@zjembigos: (tak wiem, karton ma 2 loga Lego) ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1590504127JOgPqEllcd3Gvvs4GhW1SX.jpg
Pobierz