Aktywne Wpisy

sesa_sebix +39
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +68

@TenLoginNieJestZajety @pannakota @In_thrust_we_trust @maciup88
więc tak, po pierwsze to kupiłem wagę (używałem jakiejś na siłowni), zważyłem się na czczo i wyszło 86kg, czyli w sumie mało, no i nie jestem jakiś ulany generalnie (184cm wzrostu), ale na brzuszku trochę tłuszczu jest, dlatego chce delikatnie zejsc z kcal. Ostatni tydzien jechalem ~2300kcal i stwierdzam że to było zdeeeecydowanie za malo, praca co prawda siedzaca i aktywnosc po za silownia niewielka(wszędzie autem), ale 4x60min trening silowy i 4x60-90min kardio w tygodniu + moja dosc szybka przemiana materii (ektomorfik here) i teraz wyliczylem zapotrzebowanie na poziomie 3000(moze nawet 3300kcal biorąc pod uwagę, że ektomorfik) na dzien, wiec chce teraz jechac 2600-2700kcal dziennie przez tydzien i zobaczyc jak bedzie z wagą, jak będzie stała, to utne (chociaż wątpię), jak spadała za szybko, to dodam troche
Co myślicie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ps. dodaje zdjęcie co ostatnio podglądowe, bo i tak nic sie specjalnie nie zmieniło xd może następne będzie bez koszulki XD
#silownia #bieganie #odchudzanie -----> #wirtuoznasilowni do czarnolistowania jak kogos nie interesują moje postępy :P
źródło: comment_1619589301OFibhWNgPOfAp0w38Xe0XV.jpg
Pobierzźródło: comment_1619591819NdUimZ5I4ivASp4ooUyDQR.jpg
PobierzCoś mi sie nie chce wierzyć że te typy somatyczne mają taki wpływ na metabolizm i kalortczność ;)
Dwoje ludzi o podobnej wadze i aktywnosći będzie wg mnie mialo bardzo zbliżone zapotrzebowanie. Niemożliwe że przy tej samej wadze i aktyności ja bym miał zero na 3000 a Ty na 2400 ;)
Chyba że różnie szacujemy swoja aktywnośc
Jak dojdziesz do dużych ciężarów to same 5 serii przysiadów będzie zajmowało Ci 30-40 minut.
Spróbujcie sobie zrobić raz wolniej trening, trzymać się zasady 5 ruchów i jeden w zapasie, podejrzewam że serie robocze będziecie robili po 10-15kg większym ciężarem jak dacie czas ciału odpocząć między seriami.
Z samych badań o tym w jakim tempie regeneruje
Sorry za małostkowość