Wpis z mikrobloga

@boskakaratralalala: Już znalazł się robak co mnie do górnika porównuje XD Powiedz...ile zrobiłeś w czasie pandemii żeby polepszyć swoj los? Czego nowego się nauczyłeś? Jak rozszerzyłem wachlarz swoich umiejętności? Zamiast tonąc ku godzę wolisz sprowadzać innych dl swojego poziomu...drogi robaczku nie uda ci się :)
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: Czy to jest moja wina, ze nie ma lekarzy? Przecież to mnie tez dotyczy. Płace składkę zdrowotna, wszystkie podatki i w żaden sposób tego nie optymalizuje. Jak potrzebowałem specjalisty to czekałem jak każdy. Mimo, ze mnie stac to tez nie mogłem skorzystać, bo prywatnie terminy chore.
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala masz jakiś problem i wylewasz żale na innych, nie ma żadnej kasty (widzę że język pisu trafia do ciebie), nie ma żadnego uprzywilejowania w it (cholera, robię w it 20 lat i gdzie te przywileje? 14tka?), i nie ma żadnego początku.

Zaradni sobie poradzą, najbardziej stracą ci którzy już mają mało. Nic w przyrodzie nie ginie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@normanos: nie mam żadnego problemu. Zarabiam dobrze, pandemia mnie nie dotknęła, a podatki zapłacę wieksze. Ale ja nie kurier od wczoraj na pis, tylko od 6 lat. Programistom beczą dopiero teraz, gdy pis dobiera się do nich. Gdzie byliście, gdy pis zeżarł i wysral resztę kraju?
  • Odpowiedz