Aktywne Wpisy

izimizixdd +5
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mlody91pl +2
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

3. Namaluj jesienny pejzaż.
No to chyba wyzwanie dla mnie, bo minęło już kilka miesięcy odkąd cokolwiek narysowałam, pora ruszyć dupsko, a raczej piórko. :D
Miałam kilka pomysłów, wybrałam się do sklepu plastycznego by uzupełnić swój schowek o brakujące farby olejne i na wszelki wypadek akrylowe, kupiłam odpowiednie podobrazie, przez chwilę myślałam, że wybiorę jednak akwarele xd by ostatecznie zostać przy digital paintingu (to niezdecydowanie :D).
Co tu więcej mówić, proszę patrzeć. :D
W komentarzach wrzucę szkic początkowy i etap dobierania kolorów (tam tez lepiej będzie je widać). Piesio na środku, to taka moja postać.
#warsztatbzduryy #rysujzwykopem #digitalpainting #tworczoscwlasna #chwalesie #smiesznypiesek
źródło: comment_1635665692enmyYcrhbNRFbOR2ZkCtTL.jpg
Pobierzźródło: comment_1635665742f9ked1xszu1wTPKjJeZvM3.jpg
Pobierzźródło: comment_1635665761jkIRAjjlr27l9Oxhafwfyx.jpg
Pobierzźródło: comment_1635665881ZAfmdDt0Doe9S5qqH8jqXO.jpg
Pobierz@bzduraa: toć to myszojeleń( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie jeśli chcesz się uczyć ilustracji, to polecam skillshare :D