Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +280
Dobra, jak te nieudaczniki nie potrafią sobie poradzić to trzeba wziąć sprawy we własne ręce
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
źródło: temp_file8887991432412617333
Pobierz
Hellicon +109
No przecież jakby mnie taki klaun próbował zatrzymać w jakiejś zapomnianej przez boga wiosce to wcisnąłbym gaz w podłogę i zadzwonił na 112. Ten kraj to mem.
#limanowa
#limanowa
źródło: temp_file4000099397810251547
Pobierz

Zatrudnilibyscie takiego programiste ktory wycenia sie na 8k brutto po 2 latach pracy? Bo ja nie
źródło: comment_1645114585kUuTXrQWAo2MhzsvCxr25F.jpg
PobierzChyba nie zrozumiales w ktora strone moim zdaniem tu jest anomalia
Komentarz usunięty przez autora
8k brutto to jest 30-50% rynkowej stawki dla programisty z takim stazem. 8k brutto na UoP to jest stawka na stanowisku Junior IT Support/Analyst w Shared Services Center gdzie wymagaja znajmosci myszki i klawiatury.
https://justjoin.it/all/java/junior?tab=with-salary
Nie chce mi sie zliczac, ale mediana na juniora to jakies
Może wycenia się na tyle, bo wie, że w swojej pracy nie robił tak naprawdę stosunkowo nic ambitnego, w końcu postanowił to zmienić, ale te jego 2 lata mają mniejszą wartość.
Możliwe, że przysłowiowy Janusz walił go na kasę w poprzedniej pracy jeszcze w większym stopniu. Nie zawsze każdy jest obeznany w średnich zarobkach w branży. Możliwe, że go odrzucali kilkukrotnie z ofert, gdzie były widełki 10-16k, więc teraz rzucił 8k, bo mu zależy na robocie.
A może tyle musi zarabiać, żeby nie stracić na
Gość myśli, że jak masz 2 lata pracy za sobą i dostaniesz stanowisko o nazwie mid to automatycznie dostajesz 15k xD
Komentarz usunięty przez autora