Aktywne Wpisy

obszarnik +799
A pomyśleć że gdyby dziś rządził PiS to odrzucenie programu SAFE nie byłoby zadziwiające i za 2 dni już nikt by o takiej aferze nie mówił, bo zapowiedzieliby nową daninę, za kolejne 2 dni zapowiedzieliby płatne drogi ekspresowe, za kolejne 2 dni afera o to że benzyna po 8 zł a Obajtek zatrudnił sprzątaczkę z Urzędu Gminy do rady nadzorczej Orlenu, za kolejne 2 dni kolejna afera z coraz to większymi wałami

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#terapia #depresja #psycholog #psychiatria #psychologia #psychoterapia
To fakty. Analizując je dochodzimy do wniosków (czy błędnych czy słusznych to już niech każdy sam oceni), że lepiej wybrać terapeutę, którego rady będą stałe i przemyślane, a nie determinowane koktajlem hormonalnym( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1659336535VfDT6bRYGzLoo5OiS6p4ET.jpg
Pobierz@namotim_: w ogole rozbrajajace jak babki naduzywaja tego terminu, jakby to bylo usprawiedliwienie i wytlumaczenie ich wszystkich zachowan w tej "toksycznej" relacji xdd jakby mi na wizycie ktos tak okreslil relacje to bym zmienil terapeute
A to ktoś nie bierze tego pod uwagę?
po pierwsze ja tu mam na myśli psychoterapeutów, nie samych psychologów. do psychologów sama też niekoniecznie mam dobry stosunek, ponadto psycholog nie leczy
po drugie podałeś jeden przykład na screenie, ale skoro używasz słowa „przeciętna” to mógłbyś podać jakieś źródło takich informacji czy badań?