Wpis z mikrobloga

@GlodnyJestem: nie sadzilem, ze to jeszcze istnieje, ta strona powstala jako zart ze mozna w 1 dzien postawic strone typu wykop

jutro tam zagladne bo interfejs wyglada calkiem przyjemnie i w popularnych nie ma pato tagów
  • Odpowiedz
@r4id3n: Żeby wiedzieć o co chodzi to wystarczy wyłączyć adblocka na obu serwisach. Reklamodawcy nie chcą reklamować się na portalach z treściami drastycznymi a białek musi mieć kasę na rogale ( ͡° ͜ʖ ͡°) na hejto są pojedyncze reklamy za to na wykopie bez zalogowanie jest dosłownie więcej reklamy niż treści i nie wiem jak można z tego korzystać bez adblocka XD
  • Odpowiedz
@Konigstiger44: no nie wiem, ostatnio zgłaszałem fotkę, która była na głównej i to bez +18 jak pies posuwa kobietę i moderacja stwierdziła, że jest ok, tak właśnie miało być i zostało bez zmian. Fajny widok dla niedoświadczonych, nowych widzów portalu wykop.
  • Odpowiedz
@GlodnyJestem: jak w----------y stąd wszyscy najaktywniejsi, bordo pojdzie, Ci co robią content i śmieszki, to będzie super, tylko żeby to miało sens to musiałaby być duża grupa naraz.
  • Odpowiedz
@Aleksander_II:

Co nie zmienia faktu, że problem z moderacją jest. Ja wrzucam coś rzadko, a i tak mody po usuwały mi kilkaset moich treści (sprawdziłem po aferze z @Aryo Nie dostałem o tym żadnego powiadomienia, ani nawet informacji o powodzie (można go sprawdzić tylko przez 3 dni od usunięcia).
  • Odpowiedz
Tutaj cenzura konkretna, a to podobno użytkownicy tworzą ten portal ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@CzopWsza: użytkownicy tworzą portal o ile ich działania są zgodne z jakimiś aktualnymi wytycznymi linii politycznej moderacji
  • Odpowiedz