Wpis z mikrobloga

@Manah: Ci wszyscy sportowcy co to padają jak kłoda na boisku, to pewnie nieprzebadani i teraz wychodzą wady serca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wojna - @Manah: Ci wszyscy sportowcy co to padają jak kłoda na boisku, to pewnie niep...
  • Odpowiedz
@wojna: to Ty przeczytaj jeszcze raz bo się pogubiłeś. Zalinkowałem film z 2018 roku, gdzie sędzia upadł podczas meczu i zapytałem czy to też przez szczepienia. Z Tobą serio jest coś nie tak xD
  • Odpowiedz
@qwe_: tak, to jest jak się bez namysłu wstawia losowe filmiki i dodaje do tego wziętą z tyłka narracją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wojna: to wina wykopu akurat bo mi Twój obrazek też na początku nie załadowało. Ale masz bez obrazka:

qwe_ 4 min. temu0

@wojna: i co ta sytuacja ma wspólnego ze szczepieniem?

Ten sędzia tez padł podczas meczu koszykówki
  • Odpowiedz
@wojna: przeciez ja ci odpisalem na wcześniejszego posta, przed opublikowaniem w międzyczasie napisałeś swoj post, który pojawił się przed moim. Przestań się ośmieszać, już wcześniej zdarzały się takie przypadki na boisku a Ty jak już coś takiego widzisz, mimo, że nawet nie wiesz czy ten koszykarz miał jakąś ukrytą wadę serca już to podpinasz pod covid. Słabo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
juz podpinasz pod covid

@qwe_: No przecież napisałem, że padają przez wadę serca, która nie została wykryta :D Znajdź tam w moim poście coś covidzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wojna: tak, i zrobiłeś ten wpis pod wpisem o COVIDzie, gdzie od paru godzin walisz takimi postami. Nie wiem z kogo chcesz zrobić głupiego. Po prostu skorelowałeś to od razu ze szczepionkami a jak Ci udowodniłem jaką głupotę napisałeś to teraz się tego wstydzisz i wycofujesz rakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz