Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logistyka #praca #polska #krajzdykty

Cześć, mam 10 lat doświadczenia w logistyce, wiek 32 lata, wysyłam CV ale do tej pory miałem dosłownie 2 rozmowy, do jednej firmy byłem już na drugim etapie, podałem kwotę 5000 netto i tyle było w temacie(mieli dać znać jaka decyzja do dziś się nie odezwali). Ogólnie obniżyłem oczekiwania finansowe ale to co się teraz dzieje to jest dramat. Mam wrażenie, że firmy teraz wolą studenta bez doświadczenia któremu dadzą 3000 albo mniej i gitówa. Szczerze to nie bardzo wiem co robić, mam wrażenie, że pójście w logistykę to był spory błąd w moim życiu.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @xede Uwierz na słowo, że mam naprawdę dobrze zrobione CV nie na janusz białym tle, nawet mam to pedalskie zdjęcie biznesowe. @ithilcrackk Robiłem już większość, zarzadzanie ludźmi(dyspozytor), firmy produkcyjne, firmy dystrybucyjne (import, FCL, LCL)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jesli nie jestes na wypowiedzeniu a robota tylko Cie juz meczy to szukaj do skutku albo jak da rade w Twojej dziedzinie zwiekszyc kompetencje nawet prywatnym kapitalem to idz w to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim To w takim razie chyba musisz liczyć się ze zmianą miejsca zamieszkania, jeżeli chcesz więcej zarabiać. Cel - większe miasta w obrębie A2. Takie trzy polskie Mekki logistyki to będzie Poznań, Łódź i Wwa. Tam bym powysyłał CV i się poorientował
  • Odpowiedz