Aktywne Wpisy

adam-yxz +40
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

DJRuraWydechowa +241

#praca #korposwiat #rozwojosobisty #anonimowemirkowyznania
W obecnej pracy do tej pory byłem zastępcą kierownika, ale od nie dawna dostałem samodzielne stanowisko co wiązało się ze sporą podwyżką i autem służbowym. Jednak ilość stresu przytłacza mnie, jestem zamknięty w sobie, a ilość tematów, telefonów, spotkań które muszę ogarnąć powoduje u mnie pocenie rąk na samą myśl. Zazdroszczę kumplowi który pracuje na obrabiarkach CNC, zarabia ok, nie ma presji, na zmianie poczyta książki, jak nie przyjdzie do pracy to nie ma nic do nadganiania. Zastanawiam się nad zmianą, uczę się programować ale daleko mi jeszcze żeby zacząć chociaż wysyłać CV. Dlatego zastanawiam się jak zostać tzw. klepaczem tabelek w korpo, wydaje mi się to mniej stresujące a więcej czasu i energii będę miał na docelową naukę programowania. Co trzeba umieć żeby zostać takim "klepaczem", na jakie zarobki można liczyć?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
miec jakiekolwiek studia, umiec w miare excela (pare waznych formul i tabele przestawne wystarczy), angielski i jakies najwieksze podstawy w branzy do ktorej chcesz sie dostac (czyli pewnie finansow)
miedzy 3 a 30k ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jak zaczynasz to pewnie blizej 3