Aktywne Wpisy

Ketrab77 +619
Polska policja to nieśmieszny żart. W sobotę w mojego trzylatka wjechał z dużą prędkością 12 latek na wielkiej, odblokowanej hulajnodze, był bez opiekuna. Sytuacja miała miejsce na placu zabaw, na ścieżce przy piaskownicy, pod kilkoma kamerami, dosłownie. Na miejscu była moja kobieta, wyciągnęła synka spod hulajnogi i kazała młodemu dzwonić po matkę. Po chwili na miejsce przyszły dwa wydziarane patologiczne glonojady, typowe wulgarne karyniska, były agresywne i pruły się o rysę na

Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku

Mam ponad 20 lat, za niedługo wyprowadzam się z domu ale niestety jeszcze jestem w domu rodzinnym. Matka raczej stroni od lekarzy, psychologów itd, preferuje "naturalne" formy leczenia. Ale była u jakiejś doktor w #krakow do której ponoć przyjeżdża jakiś dalejlama. No i matka mnie tam wysłała i dzisiaj tam byłem, bo on tam podobno pomaga z problemami itd.
Dla mnie to skok na kasę, bo to kilka stów za taki "rytułał". Ale myślę sobie, że skoro mamie tak zależy to żeby nie było, spróbuję i tam pojadę, chociaż nie wierzę za bardzo w takie rzeczy.
Pojechałem, trwało to z 15 minut, gość powiedział mi żebym do końca roku nie pływał i nie kupował czarnych ubrań, kazał mi przez 3 dni spać z paskiem od spodni pod poduszką i coś tam jeszcze. Przeczytał coś w swoim języku i dzwonił jakimś dzwonkiem, zapalił kadzidełko i to wszystko. 200 złotych.
Jak pisałem o tym mamie to wydawało mi się że też zauważy w tym jakiś rodzaj absurdu i komizmu ale nie, ona uważa że skoro tak powiedział to jest to bardzo ważne xd Tragedia
#rodzina #rodzice #dzieci #lekarz #medycyna #psychologia #religia #buddyzm #przemyslenia #bekazludzi #pieniadze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Coś jak Harry z Tybetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://m.youtube.com/watch?v=UEGvQOBR97I
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91