Aktywne Wpisy

mxala +18
Jakie dobre książki sci-fi polecacie przeczytać? Szukam perełek i tytułów, które naprawdę warto znać.
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction

omicronns +96

#pracait #praca #pracbaza #chwalesie
Pijcie, ze mną kompot mirki - w wieku 29 lat dostałem się do IT jako pomoc informatyczna.
Wynagrodzenie to oczywiście najniższa krajowa, ale skoro już wsadziłem swój tyłek do branży to będzie tylko rosnąć - zarówno tyłek jak i wynagrodzenie.
Dla ciekawskich: aktualnie kończę 2gi rok studiów zaocznych na kierunku Informatyka. I taki był mój plan - idź na studia i dostań się do IT.
Dla wszystkich #programista15k, adminów i obecnych informatyków: Ehh, Panowie, coraz więcej amatorów pcha się do zabawy hehe.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Wight jak firma chce utrzymac pracownika ktory jeszcze sie rozwija to powinna cisnac w szkolenia albo jakas subskrybcje typu udemy albo podobne
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo