Aktywne Wpisy

MonazoPL +161
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 17.3% (24)
- Brzuszka 16.5% (23)
- Skrajka 40.3% (56)
- Ogonek 25.9% (36)

Jak sobie poradzić z syndromem oszusta?
Chodzi generalnie o pracę. Studia niby skończone z średnią 4.80, ale tak naprawdę to jest nic, bo wszyscy profesorowie są dość lajtowi, 1/10 jest kosa i trzeba wykuć materiał.
Pracuję już 4 rok po studiach i dostałem nową pracę 9700zł brutto na UOP. Zacząłem w zeszły poniedziałek, ale czuję, że sobie nie poradzę, że za dużo odpowiedzialności, że mnie przyjęli z braku chętnych, że się nie nadaję, że te pieniądze są dla mnie za dużo. Wychowałem się w biednej rodzinie i zaczyna mi odbijać, bo czuję, że dostałem się tu gdzie jestem "z przypadku"
#psychologia #korpo #pracbaza #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
A co do kasy to ci opowiem historię.
Syndrom oszusta polega na tym, że ktoś jest obiektywnie dobry, ale wątpli w to czy mu się należy uposażenie
Awansuje, jest dobrze, a czuje się, że na to nie zasługuje - impostor syndrome.