✨️ Obserwuj #mirkoanonim Gdzie mogę zgłosić pracodawcę według którego przejechanie na raz bez odpoczynku 1700 km to zwykła trasą którą kierowcy pokonują? Jeżdżę osobówką, trasa zajmuje mi 17 godzin, ostatnie 2 godziny jestem ledwo żywy. Podczas ostatniej trasy wpadłem w mikrosen na autostradzie i wybudziła mnie kamerka (którą sam zakupiłem), która zaczęła gadać "zmiana pasa ruchu". Oczywiście złożyłem już wypowiedzenie, ale wiem, że zatrudni kolejnego na to miejsce. W końcu dojdzie do tragedii, bo to według mnie dla jednego kierowcy to za długa trasa. #prawo #prawojazdy #motoryzacja #emigracja #januszex #praca
@mirko_anonim: To w dzisiejszych czasach dalej tak to wygląda? Jakieś 15 lat temu były szwagier latał na busie z pasażerami na zachód, to trasa 14-16 godzin, czasem nawet pod belgijsko-francuską granicę wraz z odwożeniem ludzi do domu, 2-3 godziny drzemki na stacji i powrót 2-3 razy w tygodniu były standardem w branży. Liczyłem, że coś się w tej materii poprawiło a tu widzę wciąż dramat.
@mirko_anonim: możesz głosować na Lewicę, która ma w programie wpisane wzmocnienie kompetencji PIPu. Wtedy taki pracodawca będzie miał nad sobą realny bat. Teraz co najwyżej mocniej westchnie podpisując Twoje zwolnienie.
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
Gdzie mogę zgłosić pracodawcę według którego przejechanie na raz bez odpoczynku 1700 km to zwykła trasą którą kierowcy pokonują? Jeżdżę osobówką, trasa zajmuje mi 17 godzin, ostatnie 2 godziny jestem ledwo żywy. Podczas ostatniej trasy wpadłem w mikrosen na autostradzie i wybudziła mnie kamerka (którą sam zakupiłem), która zaczęła gadać "zmiana pasa ruchu". Oczywiście złożyłem już wypowiedzenie, ale wiem, że zatrudni kolejnego na to miejsce. W końcu dojdzie do tragedii, bo to według mnie dla jednego kierowcy to za długa trasa.
#prawo #prawojazdy #motoryzacja #emigracja #januszex #praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
To w dzisiejszych czasach dalej tak to wygląda? Jakieś 15 lat temu były szwagier latał na busie z pasażerami na zachód, to trasa 14-16 godzin, czasem nawet pod belgijsko-francuską granicę wraz z odwożeniem ludzi do domu, 2-3 godziny drzemki na stacji i powrót 2-3 razy w tygodniu były standardem w branży. Liczyłem, że coś się w tej materii poprawiło a tu widzę wciąż dramat.
Ale nawet jak nie ma dowodów, to go skontrolują i przetrzepią na wszystkie strony.
@kuraku: pomysł na poziomie "skręciłem kostkę, więc utnę sobie nogę przy samej dupie"
Janusza nigdzie nie zgłosisz, bo lekki transport nie ma ram czasowych, w których kierowca może pracować.
Asy waliły do Hiszpanii bez snu.
Jak już chcesz pracować jako kierowca to zrób sobie kat C