Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: rób swoje a kobiety w pewnym momencie same cię znajdą. Faceci starzeją się jak wino, z wiekiem masz więcej możliwości, zasobów, ogarnięcia życiowego. Doświadczenie łóżkowe... większość lasek nie jest w stanie tego ocenić, doskonale o tym wiedzą, bo same ściemniają w tej materii, tyle że zwykle w drugą stronę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kosmita domyślam się, że prędzej czy później kogoś poznam. Nadal jednak martwię się, że w wieku np 40 lat będę nieszczęśliwy, że ominęła mnie "młodzieńcza" miłość. Jednak związek w wieku 20, a 40 lat to zupełnie dwie różnie sprawy.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: masz 24 lata, zacząłeś sensowną pracę, powoli ustawiasz się w życiu. Startujesz do dziewczyn, które mają 18-24 lata... to są laski, które studiują albo zaczęły pracę, bywają wśród tysięcy kolesi w dowolnym wieku, którzy okazują im zainteresowanie. Część z tych kolesi ma możliwości, o których nawet nie śnisz. One to wiedzą. Ty też weź to pod uwagę.

Młodzieńcze miłości są fajne, ale są takie czasy, że niewiele z nich
k.....a - @mirko_anonim: masz 24 lata, zacząłeś sensowną pracę, powoli ustawiasz się ...
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @KoninaBeZiomeczka no tak, ale będąc w wieku 28lat i umawiając się z osobą w wieku 20lat, nie zasymuluję wyżej wspomnianej "młodzieńczej miłości". Mój umysł będzie już w zupełnie innym położeniu, o zupełnie innym mindsecie. Plus 8 lat w tym wieku to przepaść, więc raczej ciężkoby mi było się z nią dogadać.

• Odpowiedz