Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie o #squadrats, może ktoś wie więcej ode mnie (wołam @dybligliniaczek ). Czy zamierzają udostępnić opcję integracji z czymś innym, niż Strava? Pytałem o możliwość połączenia z Garminem, odpisali mi tylko tyle, że planują, ale to było pół roku temu. W ogóle mam wrażenie, że są mało obecni w sieci, a strona internetowa niczego nie oferuje, jeśli nie połączy się ze Stravą. Sam serwis wygląda bardzo dobrze i chętnie zacząłbym zbieranie kwadratów, tylko już bez pośredników.
#rower #kwadraty #garmin

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Z tego co wiem: to jest projekt po godzinach, który aktualnie rozwija jeden koleś. Ja czekam na wydanie aplikacji - wtedy tez pewnie pojawią się jakieś nowe opcje także możliwość subskrypcji i wsparcia projektu. Jak będzie odpowiednia ilość płatnych subskrybentów to pewnie będzie możliwość trochę przyśpieszenia prac nad dodatkami.

Umożliwienie bezpośredniego wrzucania aktywności do Squadrats będzie wymagało dodania jakiejś formy moderacji a to już jest sporo obciążenie dla jednoosobowego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Nie może. Na ten moment kwadratów nie zbieram, ale dzięki wspomnianemu narzędziu jestem w stanie zrobić sobie osobistą heatmapę, co pozwala mi planować trasy w miejscach, w których do tej pory nie byłem. Ręczny eksport śladów z Garmina trochę trwał, ale lepsze to, niż nic.

·
  • Odpowiedz
Ręczny eksport śladów z Garmina trochę trwał, ale lepsze to, niż nic.

@mirko_anonim: Rozumiem, że nie chcesz zakładać konta na Stravie, tak? Bo Garmin w sumie może tam automatycznie synchronizować twoje aktywności. No ale jeżeli nie to ...

Jak już masz wyeksportowane te wszystkie GPX'y to możesz podegrać sobie ręcznie na https://rideeverytile.com/ i tam ci też wyliczy kwadraty.
dybligliniaczek - >Ręczny eksport śladów z Garmina trochę trwał, ale lepsze to, niż n...

źródło: Screenshot 2023-12-01 101937

Pobierz
  • Odpowiedz