Aktywne Wpisy

nutsheell +21
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +36

Pytanie o #squadrats, może ktoś wie więcej ode mnie (wołam @dybligliniaczek ). Czy zamierzają udostępnić opcję integracji z czymś innym, niż Strava? Pytałem o możliwość połączenia z Garminem, odpisali mi tylko tyle, że planują, ale to było pół roku temu. W ogóle mam wrażenie, że są mało obecni w sieci, a strona internetowa niczego nie oferuje, jeśli nie połączy się ze Stravą. Sam serwis wygląda bardzo dobrze i chętnie zacząłbym zbieranie kwadratów, tylko już bez pośredników.
#rower #kwadraty #garmin
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Z tego co wiem: to jest projekt po godzinach, który aktualnie rozwija jeden koleś. Ja czekam na wydanie aplikacji - wtedy tez pewnie pojawią się jakieś nowe opcje także możliwość subskrypcji i wsparcia projektu. Jak będzie odpowiednia ilość płatnych subskrybentów to pewnie będzie możliwość trochę przyśpieszenia prac nad dodatkami.
Umożliwienie bezpośredniego wrzucania aktywności do Squadrats będzie wymagało dodania jakiejś formy moderacji a to już jest sporo obciążenie dla jednoosobowego
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Nie rozumiem jak to może pomóc użytkownikom Garmina w zbieraniu kwadratów?
─────────────────────
·
@mirko_anonim: Rozumiem, że nie chcesz zakładać konta na Stravie, tak? Bo Garmin w sumie może tam automatycznie synchronizować twoje aktywności. No ale jeżeli nie to ...
Jak już masz wyeksportowane te wszystkie GPX'y to możesz podegrać sobie ręcznie na https://rideeverytile.com/ i tam ci też wyliczy kwadraty.
źródło: Screenshot 2023-12-01 101937
Pobierz─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91