Aktywne Wpisy

butterfly +108

CzosenWan +200
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Mirki, w jaki sposób uzyskujecie satysfakcjonujące odpowiedzi na pojawiające się codziennie pytania?
Czy macie taki wypróbowany "złoty algorytm postępowania"?
Chodzi mi o szeroki zakres dziedzin: #zakupy #finanse #inwestycje #zdrowie #nieruchomosci #nauka #zwiazki #medytacja
- Najbardziej pomaga mi #wykop i Mirko Anonim (ukłony w stronę twórcy)
- Z #reddit jest problem: rzadko uwzględnia polskie realia i panuje tam cenzura światopoglądowa, ale przede wszystkim usuwane i ukrywane są tam w 100% zgodne z regulaminem, neutralne posty (strona stała się dysfunkcjonalna na przestrzeni lat)
- Nie korzystam za bardzo z grup na #facebook i #twitter - czy jest jakiś sposób na to, by anonimowo uzyskiwać z nich sporo informacji?
- Nie wiem, na ile sprawdzają się dziś #fora #forum tematyczne.
#pytanie #internet #pytania #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: AibraqG8T
Pobierz@mirko_anonim: nt. #zakupy możesz sam zrobić research z weryfikacją po której stronie (właściciela dóbr czy klienta) stoi autor np. artykułu albo statystyki.
Nt. #nauka nie ma lepszego źródła niż grube książki, daruj sobie artykuły na 1k znaków