Aktywne Wpisy

baemaj +69
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

bArrek +44
Ilość miernot konfidenckich z kamerkami musiała wywalić poza skale skoro już nawet rzecznik policji mówi żeby się ogarnąć i nie wysyłać nagrań xd nawet policja ma dość konfidentów a oni zrobili sobie grupy wzajemnej adoracji na facebooku i myślą że robią coś ważnego xdddddd

Ktoś wie ile zarabia się teraz w bankowości inwestcyjnej / M&A w Warszawie? Na entry, i potem po 3, 5, 10 latach, etc. Zastanawiam sie nad tym lub audytem #korposwiat #finanse #bankowosc #zarobki #pracbaza #rozwojosobisty #korpo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
Mówimy oczywiście o IB a nie M&A w big4 gdzie zaczyna się od rocznej pensji może 100-150 tys…
──
tak samo bedzie przy oddzialach swiatowych bankow, na pewno troche wiecej, ale tam jest problem taki ze z Warszawy czesto jestes pariasem dla glownie ludzi z Londynu
na butikach sie nie znam, ale mysle ze to co napisal anonim nade mna jest ok - big4 szkoda energii imo na dluzej niz
@mirko_anonim:
I powtarzam jeszcze raz, takie zarobki to są może w dwóch firmach w Polsce, gdzie pracuje łącznie może z 20 osób, w
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: mieszasz watki troche, ja tez