Aktywne Wpisy

ithilcrackk +270
ochujeli? #inpost XDDDDD
Ja myślałem, że to tylko na memach takie rzeczy a dopadło i mnie
Ja myślałem, że to tylko na memach takie rzeczy a dopadło i mnie
źródło: 1000004674
Pobierz
adamsowaanon +37
Widze ladnie tu XTB wypralo lby hazardzistom,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,

Cześć Mirasy,
facet 25 lvl here, nigdy nie miałem problemów ze zdrowiem ale od dwóch tygodni pojawiły się problemy z wypróżnianiem, i zrobiła mi się taka jakby narośl na odbycie lub odbyt delikatnie wystaje - boli cały czas, nie da się normalnie wytrzeć po dwójce. Ma to około 2 cm, pojawiło się nagle. Do tego kapie krew przy wypróżnianiu i pojawia się dużo krwi, co to może być? Jak sobie radzić do czasu wizyty u proktologa?
Przy okazji poleci ktoś dobrego proktologa w #krakow ?
I nie, niestety to nie bait - z góry dzięki za pomoc!
#zdrowie #kiciochpyta #medycyna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: samo będzie mijało dłużej, niż gdy się wspomożesz. Kup w aptece maść Aesculan, wyciąg z kasztanowca działa ściągająco na żyły i przeciwzapalnie, lidokaina przeciwbólowo. Jedyny minus tej maści, to plami na brązowo, więc bielizna wygląda, jakbyś nie utrzymał po grochówce ;) Ale pomoga.
─────────────────────
1. Potwierdź że to na pewno homoroid a nie rak jelita
2. Na homoroida trzeba działać na różnych płaszczyznach tzn. dieta, odpowiednia aktywność fizyczna, krótkie siedzienie na sroczu. Szczegółów nie znam, bo na szczęście nie muszę, ale na pewno znajdziesz w necie. I to nie jest proces trwający 2 dni ale znacznie dłużej.
@mirko_anonim: idź do dowolnego chirurga, niech to teraz zobaczy - nawet w POZ lekarz jak jest cokolwiek kompetentny to powinien umieć zrobić badanie