Aktywne Wpisy

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

hell_naw +183
Dzisiaj 8 rano HR napisał mail że nie uważa za odpowiednie aby jeść banany bo źle wpływają na męskich współpracowników z Indii gdy kobieta to przy nich robi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i aby nie doszło do nieporozumień.
#pracbaza #korposwiat
#pracbaza #korposwiat

wzrost: 197 cm
waga: 107 kg
BF: 13% (na podstawie tego cyfrowego analizatora składu ciała co są na siłowniach, że się staje boso, a w dłoniach trzyma uchwyty pionowo w dół)
Jak to w ogóle możliwe, aby mieć taką dużą masę i to przy takim BF? Nie jestem na masie, a wręcz przeciwnie, bo od wielu miesięcy jem konieczne minimum (tzw. redukcja intuicyjna - nie mam czasu na liczenie kalorii i te sprawy). Jestem ektomorfikiem, zawsze byłem szczupły, nie jestem grubokościsty, wyniki siłowe (bardzo) słabe, trenuję w kratkę.
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jak podnosisz na klate 90kgx5 jak ja, to przy 107 kg masz jakies 22% bodyfat.
Wiem bo robie dexe co roku a ona najczesciej nie klamie.
Teraz przy 95 kg mam 17% BF.
Wiec albo jestes przypakowany I podnosisz na luzie 120+ na