Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +361
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +124
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia
Trenuje 3-4 razy w tygodniu, po 1-1,5 h, w pozostałe dni basen.
Średnio mój dzień wygląda tak, że wstaje przed 6:00, praca, siłownia i ok 17 w domu.
Obiad i praktycznie zawsze drzemka do 19:00
I tak prawie za każdym razem.
Oczywiście jestem zrelaksowany, ale fizycznie jestem padnięty. Totalny no-life. W weekendy praktycznie się regeneruje i nigdzie nie wychodzę.
Czy każdy tak ma ? Spodziewałem się, czegoś na zasadzie „jak uprawiasz sport to masz więcej energii”, a potem siedzisz i gotujesz z bananem na gębie fit kurczaczki
( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
życia cut
Jak pływałem kiedyś to basen 2x bardziej ze mnie wysysał energię niż siłownia teraz
trzy biegania, trzy rowery - plan przygotowywany dla mnie,
Jeden basen,
Trzy razy siłka - plan uwzględniający mój cel.
Raz w tygodniu totalny rest - spacer to maks.
Jem mało - poniżej 2500 kcal bo mam 90 kg na liczniku a chcę jeszcze 5 urwać. I czuję się super. Jem
@Laska69:
Czujesz się ok bo masz zapas tłuszczu, poczekaj jak zużyjesz zapasy to poczujesz co to znaczy mieć kaca
Tak zerknąłem tylko, czy wy oprócz pracy i siłowni robicie coś jeszcze w życiu? Rodzina, relacje, dzieci, rozwój osobisty wewnętrzny, podnoszenie kwalifikacji itd.? Żeby nie było, nie atakuje, każdy jest kowalem swojego losu, ale się zastanawiam co robię źle, że dla mnie przy wszystkich rzeczach, które muszę ogarnąć i jeszcze znaleźć chwilę na trening i basen, to doba musi minimum mieć 48h???
Praca 3 dni w tygodniu zdalnie. Pobudka 6:15 i 6:40 już na siłce. Trening do 8. Prysznic i śniadanie i o 9 zaczynam pracę.
W dni rowerowo biegowe wstaje o 7 bo treningi krótsze. Drugi trening po pracy i w najgorsze dni końce o 20. To jeszcze zostają 3 godziny na życie rodzinne i samodoskonalenie.
W