Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +591
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

elo_kebab +14
Andrzej Dragan jak zwykle cennie, prętem po kratach CRUDIarzy który się jeszcze nie boją AI https://www.youtube.com/watch?v=QalHlv3LbuY
#programowanie #programista15k #pracait #pracbaza #korposwiat #sprintyjacka
#programowanie #programista15k #pracait #pracbaza #korposwiat #sprintyjacka

Dzisiaj na trasie zatrzymałem się na orlenie w Otłoczynie i widziałem gościa który wyglądał troche jak młody eminem, troche bo miał bardziej polskie cechy twarzy ale był prawie identyczny. Na oko miał tak 22-25 lat. Nie mogłem oderwać od niego wzroku bo jestem bi a on byl też fajnie ubrany. Ta czarno biała bluza camo i czarna skóra z haftami na plecach wyglądała hot. Do tego. Cała stylówka była schludna i dobrze dopasowana #rozowepaski chyba też były pod wrażeniem bo były bardzo uśmiechnięte jak go kasowały i robiły mu hot doga. Poleciał nawet żart parowkowy jak jedna zapytała drugiej "czy pan ma dużą parówkę?" i zaczęli się śmiać jak odpowiedział "oczywiście że tak". Ogólnie bardzo swobodnie rozmawiali więc pewnie się znali #rap
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord