Aktywne Wpisy

niebadzogrem +191
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

johann_10 +1012
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Trener rozpisał mi plan - typowy split. Trenować tak, czy zmienić? Na wykopie wszyscy piszą że split bezsensu :( mam rok stażu jak coś #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Planu bym nie zmieniał, co najwyżej trenera jeżeli uważasz że jego metody są bezsensu.
Ps. Push-pull-legs czy też upper-lower to też formy split.
zasadniczo każdy rozkład ćwiczeń inny niż FBW jest formą splitu
w dzisiejszych czasach jak ktoś ma chociaż minimum pojęcia w temacie to nie da się rozpisać złego planu treningowego, wszystko bazuje na czymś co już było, nikt nie wymyśli koła na nowo, rodzaj planu jest kompletnie bez znaczenia pod warunkiem ćwiczenia nim odpowiednio długo i sensownej progresji
plan przede wszystkim
Split ok, fbw ok. To są niuanse, na razie słuchaj trenera i dawaj z siebie wszystko. Z czasem będziesz wiedział co lubisz, co daje Ci efekt i jak twoje ciało na jakie treningi reaguje to sobie dostosujesz. Od czegoś trzeba i tak zacząć. Ja akurat bardzo lubię fbw.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: słuszne wątpliwości. Split się robi raczej jak jesteś zaawansowanu i ćwiczysz x5
@mirko_anonim: Dokładnie. Tez przez pierwsze miesiące chodzenia na siłownię ćwiczyłem typowym bro-splitem za namową znajomego, który mnie wdrażał w siłkę. Bardzo mi to nie pasowało i kiedy 'zerwałem się ze smyczy' przerzuciłem się na FBW i.... dopiero wtedy moje mięśnie zaczęły rosnąć jak balony, zwiększyła się siła etc.
Gdybym przez te pierwsze 3 miesiące nie przyswajał
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero