Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o moim nowym podejściu do codziennych treningów?

Wstaję o 4:30, biorę prysznic i jem śniadanie (przygotowane wieczór wcześniej), następnie rozgrzewam się i rozciągam w domu, ubieram strój sportowy, na to dresy oraz bluzę i jadę na siłownie gdzie jestem kilka minut przed 6:00, wchodzę na siłownię równo o 6:00 wrzucam do szafki ubrania wierzchnie i natychmiastowo idę na salę. Od razu atakuję ciężary, bum bum bum, supersetuję, przerwy między superseriami 60 sec, 45 minut i nara.

#silownia #fitness #mirkokoksy #mikrokoksy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zbrodniarz_Wojenny: sniadanie zrobione wieczorem, ale zjedzone dopiero rano, kojarzy mi się z czerwcowymi kanapkami szkolnymi, odkrytymi 31 sierpnia przy pakowaniu plecaka. Zjadłbym oczywiście, bo zdarzało mi się w życiu, że bywałem głodny, i prędzej zdechnę, niż wyrzucę jedzenie, nno ale niesmak by pozostał :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: śpij więcej i się lepiej regeneruj, nie musisz jeść śniadania przed porannym treningiem.

Wstań o 5:45 czyli śpij o ponad godzinę dłużej, idź na siłownię , weź prysznic, zjedz śniadanie
  • Odpowiedz