Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Napisałam z rana do chłopaka z którym zerwałam kilka miesięcy temu. W weekend mamy się spotkać i porozmawiać. Nie ukrywam że się stresuje bo przez czas naszej rozłąki cały czas o nim myślałam. Poznałam w tym czasie kilku chłopaków ale żaden się z nim nie równa. Z żadnym do niczego nie doszło! Nawet się z nikim nie przytuliłam bo czułam blokade. W każdym z nich szukałam jego cech. Cały czas obserwowałam jego story z ukrycia i wiem że miał kilka dziewczyn w tym czasie co mnie nie dziwi ale byłam zazdrosna choć sama zerwałam. Widzimy się w sobote rano i chce go odzyskać ale nie wyjść na desperatke. Powinnam mu powiedzieć wprost jak się czuje czy go to zniechęci do mnie? #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: daj temu chadeuszowi spokój niech turla kolejne julki, widząc, że ma powodzenie tylko jescze bardziej wzrosła jego wartość w twoich oczach, a to wynik hipergamii. Zerwałaś z jakiegoś konkretnego powodu, wyjdź ponad uwarunkowania biologiczne i nie wchodź kolejny raz do tej samej rzeki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet
  • Odpowiedz