Aktywne Wpisy

roberto07 +149
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
ciekawskie_jajo +211
źródło: 1000010602
Pobierz

Muszę się wyżalić jaki #szczecin jest zapchloną dziurą bez perspektyw jeśli chodzi o #praca. Szukam roboty w #it i nic tu nie ma. Wszystkie oferty na jakie natrafiam są we Wrocławiu, Krakowie, Warszawie czy Gdańsku i Poznaniu. Tu nie ma żadnych perspektyw, chyba że Twoją ambicją jest praca na wiatrakach, na taśmie, czy jako kasjer w biedronce. W dobie zakańczania pracy zdalnej, ofert coraz mniej, w tym smutnym jak pi**** mieście - nie otwiera się nowych rekrutacji w #it, nawet w swoim wyuczonym zawodzie po studiach nic nie ma, żeby móc wrócić do macierzystej branży. Powiedzcie mi, jak tu można żyć i cokolwiek planować, jak człowiek z doświadczeniem kilkuletnim chce pracować tu na miejscu w biurze (po tylu latach, praca zdalna mi zbrzydła).
Zaczynam się czuć bezsilny, bo jak coś się pojawia to od razu widzę że jest 100 ponad chętnych na #linkedin w #pracait.
#zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
a coś więcej? bo widzę że w Sapiens w Szczecinie jest jedna oferta na Senior Java
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Jako alternatywa - bierz zdalną i po prostu wynajmij cowork albo zbierz parę innych osób i zróbcie sobie gdzieś biuro.