Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +986
Mirki, byłem u dermatologa. Prywatnie, 400 zł / 15 minut, standardowo. Wchodzę, pytam o znamiona – pan doktor łaskawie zerka, mruczy coś pod nosem, zero konkretów, atmosfera jak na przesłuchaniu. No ale skoro już siedzę u DERMATOLOGA to pytam jeszcze o skórę głowy i włosy. Odpowiedź zdawkowa, ledwo dwa zdania.
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał

Salido +197
Minął 4. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
20 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
20 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
20 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
20 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-56
Pobierz

Jestem pod wrażeniem ile osób ćwiczy siłowo z mojej #pracbaza, wśród młodych ludzi z przedziału 25-40 praktycznie co druga osoba, niezależnie od tego czy facet czy loszka. I może z 10% tych osób wygląda jakby ćwiczyło z 6 miesięcy i miało noobgainsy, reszta wygląda jakby w ogóle nie ćwiczyła, wiele osób ma “staż” przynajmniej kilkuletni, część ma trenerów personalnych xD.
Takie realia ćwiczeń bez reżimu dietetycznego.
#mirkokoksy #silownia #mikrokoksy #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
@Festiwal_Panczy: nie mam konta byczku i źle zinterpretowałeś wpis, to nie jest atak tylko taka obserwacja rzeczywistość vs teorie internetowe ;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
przeciętny 30 letni piotruś czy beatka mogą chodzić regularnie na siłownie i 20 lat i nie będzie tego widać bo chodzą sobie coś tam pomachać maszynkami i wyciągami bez żadnego RPE, planu, żadnego progresywnego przeciążenia, nic
a jak się przyjrzysz to większość ćwiczeń wykonują bez chociażby jakiegoś grymasu
Mhm tak było nie zmyślam
@zeszyt-w-kratke: Ja jak się na takie bardziej luźne podejście przestawiłem z liczenia powtórzeń, planowania progresji itd to mam paradoksalnie lepsze efekty bo jestem dzięki temu dużo bardziej systematyczny niż jak nade mną wisiało co to ja mam dzisiaj w planie
Ale w czym problem?. Ludzie chodzą się rozerwać, trochę potrenować, pogadać, popatrzeć.
Nie każdy musi być od razu zawodowcem.
Aczkolwiek dochodzi do zabawnych sytuacji. W klubie do którego uczęszczam, na górze jest sala do sportów walki gdzie trenuję, na dole siłownia. Na sportach walki wiadomo, nie ma op....lania. Więc jak schodzę na dół do szatni i pot się ze mnie leje, to większość ludzi z siłowni patrzy na mnie jak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰