Aktywne Wpisy
luke-mat +18

PIAN--A_A--KTYWNA +217
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: IMG_20260327_210655
Pobierz

Pytanie do wszystkich sportowych swirow z tagow #silownia #sport #odchudzanie #igrzyskabebzonow #kulturystyka i inne takie.
Jak wy w ogole znajdujecie motywację do tego żeby uprawiać sport? Podzielę się moim przypadkiem - mam 24 lata i od jakos 11 roku zycia do czasów covida (czyli do marca 2020) uprawialem dosc intensywnie (trening 1,5h 4 razy w tygodniu) sporty walki - bjj, zapasy, judo, troche tez MMA, nie trzymalem jakos mocnej diety ale ogolnie staralem sie jesc w miare z glowa i bylem dosc sprawny fizycznie, jezdzilem na zawody, zdobywalem jakies tam medale, na martwym ciagu podnosilem ponad stowke i umialem sie podciagnac 10 razy takze calkiem spoko.
Potem nadszedl covid, potem czas kiedy pisalem matury, potem dosc intensywne studia za granicą, potem nieudany związek, w miedzyczasie pierwsza "powazna" praca i jakos nie mialem czasu ani checi na treningi, co spowodowalo ze przy wzroscie 178cm z 86kg uroslem do 110kg.
Oczywiscie chcialbym to wszystko zrzucic i staram sie chodzic na silownie i wrocic do uprawiania sportow walki, problem jest jednak taki ze po wejsciu na sale trace jakakolwiek motywacje do uprawiania sportu. Po doslownie dwoch minutach wolnego biegu na biezni wypluwam pluca i stopy mi odpadaja, na salce nie mam sily zeby nawet zrobic rozgrzewke do polowy, przez to czuje sie jak kompletna szmata i kompletnie mi sie odechciewa dalej cokolwiek robic i nawet wracac do tego miejsca.
Moje "treningi" trwaja przez to 10 minut, nie umiem ponadto kompletnie trzymac diety i deficytu (nawet jak bylem bardziej wysportowany to czesto nie moglem oprzec sie pokusie o------a burgera czy czekolady) i to w polaczeniu z tym ze mam w glowie to jak kiedys bylem sprawny powoduje ze trace jakakolwiek motywacje zeby cokolwiek ze soba zrobic i czesto to mnie wrecz doprowadza do placzu jak wracam z treningu do domu.
Co mam robic szanowni panstwo? Jak wy znajdujecie ta motywacje mimo tego ze wiele ludzi zaczelo z duzo gorszego progu niz ja?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Mam dyscyplinę, motywację to można wyrzucić do kosza (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: images
Pobierz@mirko_anonim: po prostu nie umiesz trenować. Dostosować do aktualnego poziomu i
@mirko_anonim: po dwóch bialaczkach, przeszczepie szpiku i