Aktywne Wpisy

konserwix +256
#pieklomezczyzn dzień dobry
źródło: 1000004053
Pobierz
Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

![Niemcy: 22-letni student zabity nożem przez afgańczyka [DE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20c2b527f909b504902e511bb3368232f205d6167f254835aa6492af31a818a7,q80.jpg)

Pomysły na sytą kolację.
Jestem na redukcji. Do tego mam taki problem, że przed snem mój żołądek zaczyna bardziej ssać. Nie wiem z czego to wynika - cały dzień jest odpowiednie posiłki, wieczorem mam już zdecydowaną większość zapotrzebowania pokrytą, ale mimo tego dopada mnie głód, któtego często nie da rady zabić ostatnim posiłkiem z dziennego jadłospisu.
Przez to często zdarza się, że jestem smuszony przekroczyć limit kalorii, bo inaczej nie zasnę, a wtedy to już kaput.
Wobec powyższego zastanawiam się czy są jakieś konkretne produkty/posiłki które dają dużą gwarancję, że będę czuł się po nich syty i pełny? Na kolacje zazwyczaj jem: twaróg chudy z jogurtem naturalnym + mieszanka warzywna; 3-4 jaja z 1-2 kromkami chleba. Jednak nie uważam, aby to były te sycące posiłki.
#silownia #dieta #redukcja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt