Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Ustalmy to raz na zawsze. Czy jak nawpier.dalam się kalorii przed snem, ale ciągle będę na deficycie to wpłynie to negatywnie na redukcję czy nie? Nie ukrywam że mam problem ze spaniem kiedy nie jestem mocno najedzony przed pójściem spać, więc myślę nad tym aby jeść mniej w ciągu dnia, a przed snem więcej. Ale trochę boję się że akurat przed snem nie powinno się tye jeść, bo organizm ich nie wykorzysta bo w nocy ciało jest "wyłączone" i może odłożyć część kalorii w tłuszcz.
#silownia #redukcja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
U mnie zjedzenie dużej kolacji wpływało pozytywnie, nie wybudzałem się w nocy z głodu. Rozłożenie kalorii równomiernie na cały dzień to był strzał w kolano i bardzo negatywnie wpływało na uczucie sytości. Sweet spot dla mnie to brak śniadania z nakofeinowaniem po korek, lekki wczesny obiad, duża syta kolacja.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny