Aktywne Wpisy

CzekoDonut +167
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +352
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

#programista15k #pracait #pracbaza #kiciochpyta
Mirki mam pytanie. Miał ktoś może styczność z firmą Avaso Technology Solutions w #warszawa? Generalnie firma z Indii zajmujące się...wsparciem klienta, a jakże. Widziałem jakiś czas ogłoszenie na pracuj.pl i uznałem, że zaaplikuję (mimo braku doświadczenia). Po paru dniach odezwali się, rozmowa techniczna, potem kolejna, po angielsku (chociaż z Hindusami dogadać się to jest nierzadko sztuka). Generalnie biorąc pod uwagę ilość odmów jakie dostałem, nawet w przypadku ogłoszeń gdzie doświadczenie nie jest wymagane, nabrałem podejrzeń że w przypadku tej firmy odezwali się szybko, byli zadowoleni ze mnie a potem dostałem informację, że chcą mnie zatrudnić. Wysłali nawet umowę do podpisania, ale jeszcze się waham.
Umowa w języku angielskim, niby wygląda wiarygodnie, ale nie jest to standardowa umowa o pracę. Do tego prosili mnie jeszcze o wysłanie dowodu osibistego w celach jakiegoś background check. Klientem Avaso, u którego miałbym pracować jest Teva Pharmaceuticals i u nich miałbym pracować (podali adres, który się zgadza). Przejrzałem opinię na gowork i z grubsza ludzie nie narzekają, chyba że to opłacone opinie. Jakieś starsze są mniej optymistyczne (ale też się pojawiają pozytywne). Niby umowa o pracę, ZUS i inne takie rzeczy zgodnie z kodeksem pracy, ale no nie jestem pewien. Jest to dla mnie podejrzane, że tak szybko się na mnie zdecydowali. Z jednej strony nie powinienem kręcić nosem, bo chciałbym rozpocząć od helpdesku, gdzie nie miałem wcześniej komercyjnego doświadczenia, a do tego mam certy CompTIA, które też chciałbym wykorzystać w praktyce. Pracę miałbym zacząć 1 października, ale do jutra muszę dać znać czy się zgadzam i podpisuję umowę.
Ogólnie czuję gdzieś w środku że może to być jakaś podpucha, może niesłusznie, ale pracodawcy z innych ogłoszeń albo mnie zlewali albo pisali maila, że znaleźli się lepsi kandydaci i żebym w---------ł. Pomożecie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jakkolwiek używali jakieś specjalnej aplikacji do tego.