Wpis z mikrobloga

@Pasterz30 poznałem trochę ludzi z bogatych rodzin, ale większość pochodziła z dysfunkcyjnej i o ile miały swoje problemy psychiczne przez to to same dobrze zarabiały miale własne mieszkanie itp. Więc pod względem materialnym było ok, ale psychicznie to loteria. Ja mógłbym być dalej tak s---------y jaki jestem, ale we własnym mieszkaniu i z bmka za pół miliona ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
uporządkowany-badacz-87: @Pasterz30: Nie zgodzę się. Znam przypadki "przegrywów" wyglądowych ale mieli normalnych rodziców (oboje, bez rozwodu), normalny dom bez kłótni i patoli a teraz te chłopaczki mają dobrą robotę i są po ślubie z partnerkami co znają od lat, więc dla mnie to wygryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wymagający-sojusznik-67:

Pełna rodzina, czujecie się bezpiecznie, ojciec prowadzi firmę, matka nauczycielka to każdy was szanuje w powiatowym i chcą się z wami kolegować, bo rodzice mają dobrą reputację

@mirko_anonim: chodziłem do akademickiego liceum pod wyższa szkola, chodzilem do prywatnej wyższej szkoly, teraz robię fakultet na kozminie (ale od licencjatu razem z
  • Odpowiedz