Aktywne Wpisy
codziennaKasia +216
To jednak zasługuje na oddzielny post i dyskusje o moich traumach xD
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
źródło: image
Pobierz
Lolenson1888 +156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Masz 26 lat kończysz administrację ale zatrudniasz się w Lidlu.
Czas mija, czujesz samotność łapiesz się tego co jest łatwe więc bywasz u swojej 43 letniej koleżanki z pracy w mieszkaniu.
Spotykacie się półtora miesiąca.
Ona zachodzi w ciążę i nie chce aborcji, wcześniej mówiła że już słabo miesiączkuje i bierze tabletki oraz nienawidzi od zawsze dzieci i nigdy nie będzie ich miała,boi się rodzicielstwa.
Okazało się być na odwrót,teraz jest opryskliwa i chce urodzić bo to jej dziecko. Jest katoliczką i nie akceptuje aborcji oraz zmieniła poglądy,a ty możesz z nią być jak chcesz dobra dziecka,bo ona nic do ciebie nie ma(uczyć chyba też) możesz se być
albo możesz znikać ona sobie poradzi sama bo "już nie jeden ją zostawił"
17 lat różnicy między wami.
Historia prawdziwa.
9 tydzień może jeszcze poroni z racji na wiek bo jak nie to załamka
#zwiazki #praca #pracbaza #lidl #antynatalizm #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Da się bardziej przegrać?
https://www.youtube.com/watch?v=bHb5CFGYz1A
0/10
To nie jest koleżanka.
Wychowaj jak swoje
@mirko_anonim: Uciekaj z Polski, zerwij kontakty ( ͡° ᴥ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Ani, że jak już będzie ciąża to jako facet masz zerowy wpływ na to, czy zostanie donoszona?
Teraz to już po ptokach.
Z plusów, to ludzie którzy w okolicach 25 lat mieli wpadkę zazwyczaj po czasie są zadowoleni. Jak ich rówieśnicy zaczynają się babrać w pieluchach, to oni mają już odchowane dziecko chodzące do przedszkola, a w wieku 40
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Posiadanie dzieci nie jest żadnym obowiązkiem.