Aktywne Wpisy

stary_grat +453
no chyba tu kogoś p------o jak ja mam przejść z wuzkiem z dzieckiem do przedszkola sie spieszymy? #samochodoza
źródło: image
Pobierz
murison +660
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pracuję w #korpo zdalnie w księgowości AR z j. angielskim i niemieckim. Niemiecki tak właściwie raczej dobry B1 niż B2 czy C1. Zarabiam 6,2k brutto plus jakieś półroczne premie kilkaset zł.
Czy to dużo,czy mało? Siedzę tu ponad 3 lata, podwyżka była niewielka. Plus taki,że zdalnie 100%, często zrobię swoje w 3h i reszta czasu wolna, czytam sobie powieści albo coś innego mogę zrobić i nie mam stresu, ogólnie spokój. Robię w Excelu i SAP i tyle.
Jestem po słabych studiach przyrodniczych i nie mam wielkich umiejętności poza może językami. Jaką stawkę powinienem mieć, szukać czegoś lepszego, jak macie z zarobkami na podobnych stanowiskach?
#praca #zarobki #korposwiat #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: stary u mnie w firmie ukraińcy na magazynie zarabiają ok 8k brutto bez żadnego języka. Ale dużo też zależy od regionu w którym pracujesz.
Zależy więc na jakim etapie życia jesteś i co Ci potrzebne.
A dopóki nie podwyższysz kwalifikacji to nie masz co rozglądać się za nową robotą, bo jak tu ktoś wyżej napisał, obecnie sytuacja jest nieciekawa i finalnie możesz wylądować w gorszych warunkach.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Zostaje wyłącznie albo bardziej wymagająca praca albo podniesienie kwalifikacji.
A jeśli coś robić w trakcie tego wolnego czasu, to co - szukać drugiej pracy online? Widziałem raz ogłosenia na olx typu "prosta praca zdalna w Excelu", jakieś uzupełnianie informacji ; czy właśnie szlifować język czy co jeszcze?
Może jakie kursy realnie coś znaczą