✨️ Wspomnienia z podstawówki i studniówkiⒾ Naszło mnie przed chwilą na wspomnienia... może przez pogodę. Nie pamiętam dokładnie, która to była klasa podstawówki, może czwarta, może piąta, bo to lekko z 15 lat temu. Koleżanka miała urodziny (zimą), nawet nie wiem, czemu mnie zaprosiła, bo średnio się wtedy zadawaliśmy, ale złożyło się tak, że przez pogodę tylko ja dotarłem (mieszkałem niedaleko). Bardzo to przeżywała, płakała, itd. że reszta nie przyszła. Od tamtej pory zakumplowaliśmy się i nawet trzymaliśmy do końca gimnazjum. Powiedziałbym nawet, że zaprzyjaźniliśmy. W średniej było już trochę słabiej, ale mimo to chciałem zaprosić ją jako towarzyszkę na moją studniówkę (jako koleżankę). Wyśmiała mnie i zaczęła o mnie rozpowiadać... dziwne rzeczy (nieprawdziwe, powiedzmy, że wspólni znajomi przyznawali mi rację). Od tamtej pory nie mam z nią żadnego kontaktu, a minęły już lata. Czasem się zastanawiam, czy ma jakąkolwiek refleksję o tym, jak mnie potraktowała? Pewnie nie. #zalesie #wspominki
Naszło mnie przed chwilą na wspomnienia... może przez pogodę. Nie pamiętam dokładnie, która to była klasa podstawówki, może czwarta, może piąta, bo to lekko z 15 lat temu. Koleżanka miała urodziny (zimą), nawet nie wiem, czemu mnie zaprosiła, bo średnio się wtedy zadawaliśmy, ale złożyło się tak, że przez pogodę tylko ja dotarłem (mieszkałem niedaleko). Bardzo to przeżywała, płakała, itd. że reszta nie przyszła. Od tamtej pory zakumplowaliśmy się i nawet trzymaliśmy do końca gimnazjum. Powiedziałbym nawet, że zaprzyjaźniliśmy. W średniej było już trochę słabiej, ale mimo to chciałem zaprosić ją jako towarzyszkę na moją studniówkę (jako koleżankę). Wyśmiała mnie i zaczęła o mnie rozpowiadać... dziwne rzeczy (nieprawdziwe, powiedzmy, że wspólni znajomi przyznawali mi rację). Od tamtej pory nie mam z nią żadnego kontaktu, a minęły już lata. Czasem się zastanawiam, czy ma jakąkolwiek refleksję o tym, jak mnie potraktowała? Pewnie nie.
#zalesie #wspominki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt