Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zarobiłem na mieszkania dzięki programowaniu
Na #programowanie dorobiłem się wystarczającego siana.

W 10 lat wziąłem na kredo i spłaciłem 3 mieszkania w 3 różnych miastach wojewódzkich oraz kupiłem hektar na zadupiu pośrodku lasu gdybym chciał się kiedyś pobudować. I tak sobie myślę, że dziękuję ci Chrystusie za to że miałem rodziców którzy mimo bycia biednymi, mieli na tyle łba na karku aby posłać mnie w ten zawód wtedy gdy była w nim hossa, a potem Covid sprawił że rynek otworzył się na tyle abym mógł zarabiać w euro.

Nawet jeżeli SI dosłownie zje całe IT, to mogę siedzieć na dupie i mieć całkowicie w------e w to co się stanie z tym rynkiem, bo swoje już zarobiłem xD

Pozdrawiam serdecznie tutejszych harlekinopisarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#programista15k #pracait

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na #programowanie dorobiłem się wystarczającego siana.

W 10 lat wziąłem na kredo i spłaciłem 3 mieszkania w 3 różnych miastach wojewódzkich oraz kupiłem hektar na zadupiu pośrodku lasu gdybym chciał się kiedyś pobudować.

@mirko_anonim: No to się zdecyduj, albo dorobienie się siana, albo 3 mieszkania, bidoku
  • Odpowiedz
oraz kupiłem hektar na zadupiu pośrodku lasu gdybym chciał się kiedyś pobudować

@mirko_anonim: dzień dobry, z tej strony wójt z nowym planem ogólnym.

Może pan sobie tam co najwyżej łąkę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja po 6-7 latach dorobiłem się Toyoty Corolli z roku 2003 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A zaznaczam że nie był to rok 2003 ani też 2004.
Tu oprócz bycia nerdem trzeba się sprawnie poruszać po korpoświecie i nie dać wykorzystywać na niskiej pensji...
  • Odpowiedz