Aktywne Wpisy
Mirki co myślicie o modleniu się?
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
źródło: IMG_0514
Pobierz
_Alessandro_ +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Opłaca się uczyć języków obcych innych niż ang w 2026? Czy to raczej już fanaberia i dodatek żeby wiecie hehe pogadać sobie na wakacjach albo znaleźć żonę z innego kraju. Bo czasy że potrzebne były inne języki typu praca na słuchawce to już dawno minęły w dobie migracji i AI, a takie gadanie że przyda się język obcy jak już zostaniesz dyrektorem to wiecie. Nawet w korpo już nie szukają nikogo z językami bo zawsze się znajdzie imigrant z tego kraju.
#jezykiobce #nauka #angielski #praca #rozwojosobisty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Jak chcesz gdzieś mieszkać, albo robić biznesy, to warto się uczyć (choćby żeby usłyszeć, czy cię nie obgadują). A jak chcesz siedzieć w Polsce, to angielski wystarczy.
Ta fanaberia to też może być dobry