Wpis z mikrobloga

✨️ Czy blackpill działa w każdej szerokości geograficznej?
Czy #blackpill dotyczy każdej szerokości geograficznej? Bo mam jeden przykład gdzie można to obalić. Otóz zrobiłem głęboki research i jest jedno państwo którego kobiet nigdy nie widziałem na żadnej platformie +18 czy kamerkach gdy wyszukujesz narodowość. Zacząłem grzebać głębiej po social mediach, tagach, lokalizacji i tak samo nie zauważyłem i nie kojarzę żeby parowały się z mężczyznami z innego kraju, nawet na emigracji. Ponadto nawet jak mężczyzna z ich kraju bywa przeciętny to one często są bardzo łade i nie przeszkadza im się parować. No i mają dużą dzietność w swoim kraju.

#przegryw #redpill #izrael #zwiazki #tinder #hipergamia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Polski blackpill to nie samo blackpill u Niemców bo nie ma takich samych uwarunkowań historyczno-społeczno-kulturowych. Znamiona są podobne, mechaniki też bo jesteśmy jednym gatunkiem małp naczelnych ale forma się może różnić ale treść zostaje taka sama, przybierać będzie to inne wersję - mówiąc najogólniej, aby ktoś wygrał to ktoś inny się musi oszukiwać, a jeszcze inny widząc, że ułuda c---a daje to akceptuje. Jeden wygrywa, dwóch przegrywa - Natura
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to bezsensu pytanie, czy gdzieś drapieżnik zamiast złapać ofiarę i ją zjeść, to woli być głodny? Blackpill to natura, tam gdzie go nie widzisz jest mocno ograniczany przez prawo, religię, kulturę, ale gdybyś uwolnił tam kobiety, zrobiły to samo co w cebulandii
  • Odpowiedz