Wpis z mikrobloga

✨️ Jak redukcja wagi wpływa na stany lękowe?
Zawsze jak bylem na redukcji (dluzszy deficyt kaloryczny) to po jakims czasie mialem stany lekowe i wszystkim bardziej sie przejmowalem. Nie wiem z czego to wynika, myslalem ze mechanizm jest taki ze hormony np. testosteron idzie w dol i przez to robie sie taki lekniony i mam ciagle uczucie niepokoju. A takich redukcji mialem sporo w zyciu. No i faktycznie na redukcji ten tesc nie byl jakos super wysoki, bo potrafil w dolne widly wpadac. Ale nawet na masie nie byl zbyt wysoki, dlatego wszedlem ogolnie na TRT.
No i jestem na TRT od roku, teraz robie redukcje, mam jakies 200-300 kcal deficytu wiec wcale to nie jest duzo, to jest drugi miesiac redukcji i wrocily mi stany lekowe.
Nie wiem czy ja mam po prostu cos z psychika i musze isc do psychiatry, czy to moze byc wina redukcji. Przeciez moj tesc jest caly czas w normie (125mg/tydzien, okolo. 700ng/dl czyli gorna granica normy).
Poradzicie cos?
#depresja #mikrokoksy #silownia #trt #sterydy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: robie sobie minicut, prawie miesiąc idzie, kalorie w zakresie 300-500 na minusie, nie wiem o czym mówisz, fakt treningi są dość zmienne ale bardziej daje mi we znaki sen, niz brak kalorii.

Tak idz do specjalisty, brak kilku kalorii nie powinien wpłynąć na psychikę w takim stopniu.
  • Odpowiedz