Aktywne Wpisy

rio574 +533
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
Dorciqch +147
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz

Co można zrobić z nadmiarem czasu wolnego? W kontekście nauki lub jakieś hobby/zainteresowania.
Generalnie jestem #przegryw ale mam korzystniejsze warunki na to niż większość - mieszkam z matką, mam mnóstwo wolnego czasu, robota zdalna gdzie mało co robię. Mimo to i tak nie potrafię nic produktywnego zrobić i nie wiem ile lat zmarnowałem na doomscrolling i chlanie przed kompem. Nawet nie mam jakiś szczególnych hobby, nie wiem co zacząć bo nic mi się nie chcę. Może jakiś rozwój w kierunku #it? I tak wszystko idzie w tym kierunku mimo że większy próg wejścia (jakaś medycyna to cope i za duże przedsięwzięcie).
Co wy robicie w wolnym czasie? Co byście robili/zaczęli na moim miejscu mając czas i jakieś pieniądze? Nauka czegoś nowego?
#przegrywpo30tce #hobby #zainteresowania #praca #depresja #nauka #rozwojosobisty #produktywnosc #prokrastynacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt