Wpis z mikrobloga

✨️ Jak nostalgia wpływa na nasze życie?
#nostalgia #feels #kiedystobylo #gimbynieznajo #dziecinstwo
Ostatnio przeglądałem nostalgiczne tagi na wykopie i doszło do mnie, że odkąd skończyłem edukacje (czyli kawał czasu temu) to nic w wolnym czasie nie robię dla siebie żeby mi sprawiało przyjemność. Żadnej zajawki, jakoś nic mnie nie bawi, nic mi się nie chcę i strasznie zdziadziałem i nawet jak coś mnie na chwilę zaciekawi to szkoda mi czasu albo jest to słomiany zapał. O tyle to szok dla mnie bo...
Jako nastolatek (czasy windowsaXP) dziwnym trafem chciało mi się tworzyć jakieś OTS-y w Tibii, robić przeróbki w Gimpie, próbować robić jakieś mixy śmiesznych filmów na youtube, jakieś radyjka internetowe, pierwsze memy, blogi, mimo że nie czaiłem nic kompletnie i zero angielskiego to chciało mi się dłubać w takich rzeczach. Wgl większość contentu w internecie mnie śmieszyła, teraz nic. Potrafiłem podkochiwać się w piosenkarkach w TV albo laskach w grach z intro a teraz żadko która na żywo mi się podoba. Mimo że ja stary #przegryw to mam wrażenie że kiedyś byłem szczęśliwszy, miałem więcej życia, zwariowany, żyjący w swoim świecie i potrafiący się jako tako odnaleźć. Teraz to ja się czuje wypruty z jakichkolwiek emocji, zgorzkniały jak jakiś typ po kilku rozwodach.

#wykop30plus #wykop30club #90s #depresja #przegrywpo30tce #lata90 #00s

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Jak nostalgia wpływa na nasze życie? Ⓘ
#nostalgia #feels #kiedystob...

źródło: fQiB4YyAeRuZCwJLAUJ6qGFSex7LK0YE

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach