Aktywne Wpisy

johann_10 +284
Czemu ludzie nie lubią konowałów, odc. 2137.
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
I to powoływanie się na notariuszy (chyba nie wie że to również są prawnicy) - XDD. Spuścili z tonu, już nie mówią o hydraulikach i manicurzystkach.
#konowalposting #lekarz100k #lekarz #afera
źródło: IMG_5446
Pobierz
Szybki_bill99 +89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Miałem niedawno taką sytuację, że znajoma która mi się podoba zaprosiła mnie na imprezę do siebie. Po imprezie zaproponowała, że zamiast wracać nocą, a mieszkam dość daleko od niej, mogę się przespać i pojechać rano.
Nie chciałem robić jej kłopotu, nie odebrałem od niej żadnego podtekstu więc zdecydowałem się pojechać.
Dodam jeszcze, że ja byłem trzeźwy a znajoma może nie pijana ale zdecydowanie pod wpływem alkoholu.
Rozmawiałem potem o tej sytuacji z innymi znajomymi i głosy są mocno podzielone. Od takich, że zachowałem się najgorzej jak mogłem i że nie powinna się do mnie więcej odzywać po takie, że zachowałem się bardzo w porządku i że gdyby czegoś oczekiwała to wysyłałaby bardziej jasne sygnały.
Wcześniej myślałem, że dość dobrze radzę sobie z interpretacją relacji damsko-męskich ale teraz skłaniam się ku wnioskowi że działa to jedynie w sytuacji gdy nie jestem stroną w danej sytuacji.
Po wszystkim kontakt ze znajomą zdecydowanie osłabł, mimo że nadal twierdzi, że to nie przez tamtą sytuację. Nie wiem jak to wszystko rozumieć, czy mogę z tego wyciągnąć jakiekolwiek wnioski na przyszłość.
#przegryw #feels #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Czy zachowałem się źle i powinienem zostać na noc
Równie dobrze mogła mieć w tamtym momencie chcice i miała na ciebie ochotę przy okazji sporzytych %%%, a dziś ma wyrzuty sumienia.