Aktywne Wpisy

curiousboi +176

Lolenson1888 +251
Wiedzieliście, że lekarze mają swój własny portal randkowy? https://www.drdate.pl
Nie będą przecież randkować ze śmierdzącym plebsem z jakiegoś Badoo czy innego Tindera xD
#lekarz100k #konowalposting #randkujzwykopem
Nie będą przecież randkować ze śmierdzącym plebsem z jakiegoś Badoo czy innego Tindera xD
#lekarz100k #konowalposting #randkujzwykopem
źródło: image_picker_08578E7D-CBC8-4EFA-B068-4DCAC0A92D52-28583-00000A3A89F84724
Pobierz

Rozwala mnie za każdym razem jak ktoś mówi że Polska to świetny kraj do życia przecież. To ja zapytam w jakich kategoriach taki dobry? Koronnymi argumentami zawsze są "żyje się lepiej niż 20 lat temu" albo "zawsze mogłeś urodzić się w Afryce". Nie no super argumenty, równie dobrze zawsze mogłem urodzić się w Niemczech czy Szwecji gdzie jest cywilizacja. Przecież tutaj nic dobrze nie funkcjonuje to jak ma się dobrze żyć? Ile jeszcze afer musi być żebyśmy przestali być krajem bloku wschodniego? Co zabawne, niektórzy narzekali na Ukraińców że nie pasują do naszej cywilizacji.. co za absurd że my mentalnie dosłownie niczym się nie różnimy od wschodu.
"Jedź na zachód to zobaczysz że u nas lepiej" - no to byłem i jest lepiej, ceny podobne a jeszcze ludzie milsi. Tylko u nas sposobem na rozwój jest wyłudzanie dofinansować UE, kolesiostwo i dorabianie się na garbach innych. Co jest u nas lepsze? Służba zdrowia? Edukacja? Zarobki? Ceny mieszkań? Demografia? Kultura na drodze? Nawet na rynku matrymonialnym wieje postsowieckim klimatem. Dobrze że jeszcze jedziemy na patencie taniej siły roboczej bo ciężko by było eksportować nasze cwaniactwo i smutne mordy.
#polska #emigracja #demografia #gospodarka #praca #nieruchomosci #afera #ekonomia #polak #przegryw #testoviron
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: images
PobierzZa to zdecydowanym plusem jest perspektywa tego, że po ewentualnym rozszerzeniu UE na wschód Polska ma bardzo dobre widoki na przyszłość.
@PanieAreczku: Polska jest bezpieczna, bo nigdy nie była targetem socjalnym dla przybyszy z innych krajów. Tak, wszystkie kraje, które rozdawały socjal na lewo i prawo, teraz zbierają tego żniwa.
Czysta? W pewnym sensie tak, można to odczuć, gdy zwiedza się główne aleje miast, nowe osiedla czy zadbane parki. Wystarczy pójść w pierwszą gorszą
Wiesz jak wygląda życie ofiar wypadków drogowych?
Zresztą na chodniku masz małpy na hulajnogach elektrycznych
Różnica jest taka że u nas możesz max stracić portfel,. A w no-go zones życie.