Aktywne Wpisy

curiousboi +45

Lucidus 0
Macie jakieś pomysły jak pozbyć się zapachu moczu z drewnianych paneli? Pies zesikal się podczas ostatniej burzy, w nocy i nie zauważyłem, zdążyło wsiąknąć przez noc i nadal czuć taki nieprzyjemny zapach szczyn.
Są preparaty jakieś specjalne ale nie wiem jak że skutecznością tego, ktoś coś poleca?
#pytanie #kiciochpyta #pies #pytaniedoeksperta
Są preparaty jakieś specjalne ale nie wiem jak że skutecznością tego, ktoś coś poleca?
#pytanie #kiciochpyta #pies #pytaniedoeksperta

Jak to jest z tą pracą w #korpo? Niby mam większość czasu luz (nauczyłem się udawać że pracuje), czasem praca zdalna, ogólnie wiecie biuroski z klimą i zarobki dobre ogólnie (dla mnie 9k brutto to dużo) bo w wielu innych branżach masz po 5-6k i jeszcze musisz ciężko pracować stacjonarnie pełne 8h, bez przerw, bez benefitów jak podczłowiek ale... po tych 5 latach pracy w korpo to ja mam ochotę wyjechać do Tajlandii na pół roku, odciąć się od internetu, cywilizacji i żyć jak prymityw a najlepiej to korzystać z życia, pić driny, zażywać dziwne rzeczy i spędzać czas z paniami i tak przeżyć codziennie przez co najmniej pół roku?
#praca #depresja #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt