Aktywne Wpisy

szcz33pan +1716
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
Clermont +403

Wiele razy o tym myślałem ale nie widzę lepszej opcji będąc #przegryw niż poświęcenie się nauce (np. STEM) w celu hajsmaxxing. Inaczej mówiąc, jak już przegrywać to w dobrym stylu. Tylko hajs jest w stanie podnieść poziom naszego życia + poświęcenie się nauce (zamiast marnowaniu czasu) to też jest jakaś forma zajęcia czymś głowy. Nie ma co ukrywać, lepszy hajs to lepsze mieszkanie, podstawowe dobra, fajne auto, wakacje i inne przyjemności z tego życia. Nawet z hajsem jesteśmy w stanie znaleźć "miłość" i wiem że to nie będzie fair ale lepsze to niż nic, poza tym u normików miłość też nie jest bezwarunkowa więc każdy w jakiś sposób płaci. I mimo że sam umysłowo odstaje od innych (może przez #adhd #depresja albo niskie IQ) to i tak myślę że jakbym chociaż 1/2 czasu którą poswięcam na doomscrolling poświęcał na coś pożytecznego (np. języki, programowanie, itp.) to byłbym w innym miejscu teraz. Nawet jak nauka zajmuje wiele lat to te lata i tak przelecą, i tak miną. Ja się nastawiam na życie samemu więc tymbardziej przyda się hajs, kariera i fajnie by było sobie jeździć sportowym autem czy lecieć do Tajlandii co roku i żyć jak król, mimo że sam.
#wychodzimyzprzegrywu #nauka #rozwojosobisty #motywacja #prokrastynacja #blackpill #samotnosc #niebieskiepaski #studia #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Kolejna astrologia dla inceli. Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 014a9d07e54e2ce0f33a928d947eb629
Pobierzto w tym kraju da ci co najwyżej średnią krajową w korpo i to o ile dobrze wybrałeś specjalizacje. 90% sukcesu to rodzina, znajomości, kombinatorstwo, odpowiednie cechy charakteru - najlepiej ciemnej triady, szczęście, zdolność podejmowania ryzyka, ew bardzo wysoka inteligencja itd. Przegryw tego nie ma bo by nim nie był.
@mirko_anonim: jak juz chcesz isc sciezka naukowa to obecnie jedyne studia jakie maja sens to medycyna