Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow zapisy v9 wystartowaly
regulanin jest w srodku
grubasy, komen tujcie tak by calydzien bylow goracych i ludzie widzieli ok?
co jakis czas jeden grubas da komentarz i bedzie ok
regulanin jest w srodku
grubasy, komen tujcie tak by calydzien bylow goracych i ludzie widzieli ok?
co jakis czas jeden grubas da komentarz i bedzie ok

Zartos_Larpiarz +541
Mam nadzieję, że dojadą tego typa co rozwiesił te naklejki że niby Maksym to pdf. Serio to obrzydliwe
#konfitura
#konfitura

Skąd mam wiedzieć czy z moimi objawami nadaję się do psychologa czy psychiatry?
Miałem ostatnio tak stresujący etap w życiu, praca, życie prywatne, wykorzystałem dosłownie 100% swoich szarych komórek.
Efekt tego był taki, że zleciało ze mnie totalnie powietrze, jakby ilość bodźców doprowadzała do system shutdown.
Trudny okres już minął, minął dokładnie miesiąc, a ja nie wróciłem na normalne tory.
Początkowo zawalałem to na przemęczenie, brałem mikro urlopu, odsypiałem, suplementacja ALE totalnie nic. Jestem jak mucha w smole, zrezygnowałem z chodzenia na siłownie, spacerów i spotkań ze znajomymi. Z pracy się urywam, albo biorę L4, co chwilę wymyślam nowe wymówki. Zrobiłem nawet morfologię, hormony i wszystko mam w normie.
Nie mogę się pozbyć uczucia ciężkiej głowy, ciągłego przemęczenia.
#depresja #psychologia #przemyslenia #praca #nerwica
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Mi pomogła miesięczna podróż z totalną odcinką od rzeczywistości i spraw zawodowych, praktycznie bez internetu i stymulowania się newsami, shortami, wykopami, czy innymi gvwnami (telefon tylko do navigacji i pozyskiwania potrzebnych bieżących informacji, związanych z podróżą).
Zredukuj na maksa na bodźce i wysiłek
Ja u siebie diagnozuję wypalenie zawodowe. Robiłem w analizie danych aż korpo i szefowa mnie zniszczyły psychicznie. Nie dość, że jest nacisk AI to jeszcze wróble ćwierkają, że Indie przejmą obowiązki. I jak człowiek ma pracodwac w czymś takim? Myślę o przekwalifikowaniu. Ostatecznie może być praca na widlaku - byle stabilna.