Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +86
#heheszki #niebieskiepaski
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.

MrSzakal +598
Nawiedzili Cię Porwity Hooligans. Daj plusa, a nikomu nie stanie się krzywda.
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_3517
Pobierz

Niesamowite jak na wykopie długo utrzymywała się bańka że Polska to teraz super kraj do życia jak ktoś pyta gdzie emigrować xD Ten zgniły zachód to nie wiem ile razy już miał upadać a póki co tu upada mit wschodniego tygrysa Europy czyli Polski jako cudu nad Wisłą xD nie no fajnie że w Polsce czysto a w takich Niemczech syf na ulicach.. co tam że mamy rozwaloną służbę zdrowia, układy i wałki na każdym kroku, rynek pracy oparty na taniej sile roboczej, rozwalony rynek nieruchomości, lobbystów w każdym sektorze więc np. o własnych technologiach możemy pomarzyć. Nawet demografia leży, więc co u nas dobrze funkcjonuje? Pruski model edukacji który co roku tworzy bezmyślnych niewolników etatu? My nawet własnego auta nie potrafimy stworzyć, zresztą kasę z Unii na jakieś innowacje to my przepalamy na jachty xD
#polska #gospodarka #praca #ekonomia #finanse #afera #lekarz100k #nieruchomosci #mieszkanie #emigracja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Dla konowałów i deweloperów tak. Dla przeciętnych ludzi mniej.
@mirko_anonim: widac ze nigdy nie byles za granica dluzej niz 3 tygodnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie da sie tego inaczje
@kowalzmetina: klasyka bordo