Aktywne Wpisy

szuwarek +248

Pochodziła miesiąc trochę z trenerem na początku teraz naukupowała akcesoriów i sesje zdjęciowe jaka to fit d------a.
Nie rozumiem kobiet i nie pasuje do siłowni.
Jedyny nie zaraziłem się tym, każdy codziennie ćwiczy opowiada na każdym kroku jaka jest zajebista siłownia, odmieniła jego życie. Tylko ja nie jestem uzależniony od tego
#silownia #mikrokoksy #logikarozowychpaskow
Nie rozumiem kobiet i nie pasuje do siłowni.
Jedyny nie zaraziłem się tym, każdy codziennie ćwiczy opowiada na każdym kroku jaka jest zajebista siłownia, odmieniła jego życie. Tylko ja nie jestem uzależniony od tego
#silownia #mikrokoksy #logikarozowychpaskow
źródło: 1000045580
Pobierz

Coś mam mały kryzys w kwadratobraniu, bo najkrótsza trasa z 10 jakie sobie nakreśliłem ma 115 km i nie mogę się zebrać, jakoś mi się nie chce ( ̄෴ ̄)
Na zdjęciu Autodrom Brno - tor na którym odbywa się MotoGP.
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki | FAQ
źródło: 1000005041
Pobierz@Pawulon_Dla_Starych: miałem tak samo, pomogła przeprowadzka :D
Zaraz znowu będę miał tak samo i kwadraty chyba będę robił dojazdowo samochodem (co też będzie miało swój urok). W Bydgoszczy miałem o tyle kiepsko, że takie 115 jak piszesz, to w efekcie 50-70 tą samą, jedną z 4 dróg co zawsze. Więc z 3h tego kwadratowania to była taka proforma jazda
@Pawulon_Dla_Starych: Ja zbierałem przez ok. 1,5 roku, a później, jak już trzeba było sporo podjeżdżać, żeby coś nowego uzbierać, to też mnie dopadło zniechęcenie i w ciągu czterech kolejnych lat po kwadraty pojechałem aż cztery razy ( ͡~ ͜ʖ ͡°) W międzyczasie natomiast dostałem totalnego p-------a na punkcie squadratinhos i zeszło mi ponad 3,5 roku na nie,
Możliwe. Dam sobie jakiś tydzień i jak nic się nie zmieni to pomyślę. Podejrzewam, że to jednak może być zmęczenie, bo przez ostatnie 3 miesiące zrobiłem 4 tysiące kilometrów - a lata lecą i młody już nie jestem.
Pozdrower!
@Pawulon_Dla_Starych: to tym bardziej polecam squadratinhos - prawie całkiem siwy łeb here ;) oprócz jazdy rowerem sporo pozbierasz z buta, albo na przykład przeczołgasz się w zimowy poranek dziurą wygrzebaną przez zwietrzęta pod płotem, albo przeskoczysz przez tenże żeby na wygrodzonym polu czy sadzie zaliczyć kwadracik. Gimnastyka dla całego ciała, a nie tylko nogi i cardio ( ͡~ ͜ʖ ͡°